Fotoğraf alanındaki sosyal medya web sitelerinden biri olan flickr kullanıcılarına gönderdiği eposta ile artık flickr’a yüklenen videoların kullanıcılar tarafından da yüklenebileceğini duyurdu.

Aynı zamanda yapılan açıklamada kullanıcıların kendi videolarının kimler tarafından yüklendiğini de biliyor olacaklar.

Sen de aramıza katıl, fotoğraf dünyasından uzak kalma!

Eğer böyle bir özelliğin sizin hesabınız için olmasını istemiyorsanız, hesap ayarları kısmından değiştirebilirsiniz.

Kaynak – Flickr