Adobe, Lightroom için önemli bir duyuru yayınladı; bir önceki güncellemeyi yaptıktan sonra çalışmanız sırasında eski versiyon kalıntıları ile yeni güncellenen versiyon arasında çakışmadan dolayı bazı işlem sürecini bozan ve kapatan bir yapı gelmişti.

Birçok fotoğrafçıdan gelen şikayet üzerine Adobe konu ile ilgili bir çözüm yayınladı:

  1. Go to Lightroom > Preferences.
  2. Click on the General tab
  3. Uncheck “Show ‘Add Photos’ Screen”
  4. Restart Lightroom

Sen de aramıza katıl, fotoğraf dünyasından uzak kalma!

Bu işlemi yaptıktan sonra problemi çözmüş oluyorsunuz.

Kaynak – Adobe Web Site